fbpx

Kære cafeens gæster!

Vi er nødt til at holde cafeen lukket endnu et stykke tid. 

Vi ved godt at I er trætte af hjemmelavet mad!

Det kan godt være, at vi kan tilbyde mad ud af huset efter Påske. 

Vi skal nok give en besked når der sker noget nyt! 


På gensyn! 

Vesterlyng Café

  

Bordbestilling er altid en god ide – så skal I ikke gå forgæves

Kontakt: Edita Rasmussen telefon:59 20 00 66. eller mail:Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.


Se vores menukort

SULTEN FOR SJOV  

Nachos med kyllingebryst
Med rød cheddarost, oliven, jalapenos, salsa, creme fraiche og guacamole

kr. 95,-

Pommes frites
Med mayo eller chili mayo eller ketchup (nok til 2 personer) 

kr. 45,-

 SALAT  

Kyllingesalat
Med stegt kyllingebryst, salat, agurk, soltørrede tomat, tranebær, sesam, balsamico

kr. 95,-
Græsk salat kr. 89,-
   
HOVEDRETTER  

Lyng Burger de Luxe (225 g)

galloway oksekød i varm bolle

med ost, chili mayo, guacamole, salat, tomat, agurk,

rød peber, løg, jalapenos, bacon, pomfritter

eller nachos og dyppelse
kr. 120,-

Vesterlyng Club Sandwich

Stegt kyllingefilet i varm bolle med

smeltet ost, karrydressing, bacon, salat, tomat,

agurk, rød peber, rødløg, pomfritter nachos og dyppelse

kr. 105,-
 

Pariserbøf (225 g) (ikke Take Away)

Galloway oksekød serveres på smørristet

brød med kapers, rødløg, rødbede, peberrod,

pickles (og spørg for rå øko-æggeblomme)
kr. 105,-

Hvidvinsdampet laks

Med flødestuvet pasta, hertil dagens grønt

Steak af oksefilet
Med skysauce, stegte kartofler og dagens grøntsager 

kr. 135,-

 

 kr. 139,- 

   
 BØRNEMENU  

Byg-Selv burger

Serveres med galloway oksekød, salat,

tomat, agurk, pomfritter og remoulade
kr. 59,-
Spaghetti med bolognese kr. 45,-
Fiskefilet med pomfritter og dyppelse kr. 45,-
   
DESSERT  

Belgiske vafler

med syltetøj, is og fløde
kr. 40,-

Dagens kage

m/syltede bær og is
kr. 45,-
Kaffe med kage 
kr. 55,-

 

Bordbestilling er altid en god ide – så skal I ikke gå forgæves :)

Cafeen har åben hele året, alle dage, bookes til selskaber på op til 50 personer, og køkkenet kan stort set lave det I og jeres gæster ønsker. Ring og få et godt tilbud, kombiner evt. med AdventureGolf og overnatning i camping-, luksushytter eller campingvogn.

Kontakt: Edita Rasmussen 59 20 00 66

Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.