fbpx
Se vores menukort 

Caféen er åben for alle fra april til november. Vi byder velkommen i et hyggeligt og familievenligt miljø i caféen - og på terrassen når vejrguderne tillader det.

Her kan hele familien få stillet sulten, uanset om I er til "mormor hit" eller moderne cafémad. Hvad med en klassisk Pariserbøf eller vores Lyng Burger de Luxe med fantastisk hakket Galloway oksekød. Dagens ret med "mæthedsgaranti" til fornuftige priser. Til familiens yngste har vi naturligvis tilpassede portionsstørrelser.

Vi bruger årstidens gode råvarer, helst fra lokalområdet og gerne økologisk, når det er muligt. Vi bruger Galloway kød til pariserbøf og luksus burgere og har det meste af sommeren friske rødspætter.

Caféen kan hele året bookes til selskaber, og køkkenet kan stort set lave lige det, I og jeres gæster ønsker - lige fra børnefødselsdage, brunch, Mormors det bedste, eksotisk verdensmad, buffetter og festmenuer.

Ring og få et godt tilbud og kombinér det evt. med Adventure Golf og overnatning i campingpladsens hytter, luksushytter eller i campingvogn.